Neymar wordt gezocht door zowel Real Madrid als Barcelona
نوشته شده توسط : Hency

Paris Saint-Germain-ster Neymar wordt gezocht door zowel Real Madrid als Barcelona. En hij heeft vermoedelijk zijn situatie bekend als de La Liga-partij om een ​​transfer voor de deadline af te sluiten.

Met het transfervenster dat in slechts 11 dagen sluit, heeft Barcelona schijnbaar alle opties uitgeput in hun streven naar Neymar met een goedkope voetbalshirts. Ze hebben PSG naar verluidt een aantal pakketten aangeboden met variërende hoeveelheden contant geld en ongeveer de helft van de namen in hun huidige rooster, en hebben zelfs het idee van een lening met een optie om volgende zomer te kopen geïntroduceerd. Tot nu toe is er nog niemand geaccepteerd.

Onderhandelingen zijn aan de gang in Parijs, aangezien de vertegenwoordigers van Real Madrid naar Frankrijk zijn gereisd om met Paris Saint-Germain over Neymar te spreken. Los Blancos zijn optimistisch, zonder veel weg te geven over de gesprekken. Barcelona probeert al enkele weken een aanbieding te vinden die voldoet aan PSG, maar ze moeten nog iets vinden dat in de buurt komt.

Neymar met een Barcelona voetbalshirts verliet Barcelona voor PSG tijdens het transfervenster van 2017 en heeft sindsdien de Ligue 1-reuzen geholpen om twee competitietitels te winnen in draf. Paris Saint-Germain-ster Neymar heeft naar verluidt de spelers van Barcelona verteld dat hij nog steeds lid wil worden van de club, ondanks de vastberadenheid van Real Madrid om zijn handtekening te verzegelen.





:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: